GRATIS FRAGT OVER 600 DKK I DK
HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
FYSISK BUTIK I RINGSTED
DANSK DESIGN & EUROPÆISK HÅNDVÆRK

Handelsbetingelser

 

Handelsbetingelser & Persondatapolitik
           
Generelle oplysninger

Brink Nordic ApS
CVR: 36 02 89 63
Nordbjergvej 12, 4100 Ringsted
mail@brinknordic.com

Tlf: +45 4879 9700

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Brink Nordic ApS. 

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Brink Nordic ApS. 
Dokumentation og vejledning hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Brink Nordic ApS.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Brink Nordic ApS side, er denne af vejledende art. 

Leveringstidspunkt og transport levering af varer fra Brink Nordic ApS anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med GLS. Leveringstid  1-3 dage.

Risikoen for varer købt af Brink Nordic ApS overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation om eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Brink Nordic ApS, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Brink Nordic ApS.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Brink Nordic ApS har stillet dig i udsigt.


Pris og betaling
Når ordren er afgivet på brinknrodic.com accepteres de gældende handelsvilkår og køber garanterer, at alle de oplysninger som køber har angivet, er korrekte.

Vi trækker først beløbet fra ordren, når varen er afsendt fra vores lager.

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Visa/Electron/Dankort/Mastercard og MobilePay. Alle priser i Brink Nordic ApS - på web-adressen http://www.brinknordic.com - er inkl. moms.

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms.

Vedr. specialfremstillede varer og bestillingsvarer der specielt er hjemtaget.
Betaling: Vi beder om fuld betaling, før vi ekspederer din ordre på specialfremstillede varer.
Såfremt der er andre produkter på bestillingen, bliver beløbet trukket samlet ved bestilling.
Ved bestilling af andre varer samtidig, sendes alt samlet, når den specialfremstillede vare, er klar til afsendelse.
Produktet kan ikke ændres, byttes eller returneres, da det er en special-bestilling.
 

Leveringen og leveringstid

Vores mål er at om alle ordrer afsendes indenfor 1-2 hverdage fra vores lager. Ved levering til Bornholm og ikke-brofaste øer må der påregnes 1 ekstra leveringsdag.

Ved levering i andre lande end Danmark, må påberegnes længere tid.

Levering med GLS:
Har du valgt levering med GLS, vil din ordre blive afsendt samme dag, hvis du har lagt din ordre inden kl 13 mandag - fredag. Har du lagt din ordre i en weekend eller en helligdag, vil din ordre blive afsendt den næstkommende hverdag.
Vi gør opmærksom på, at vi trækker et gebyr på 59 kr, hvis din ordre ikke afhentes i den valgte GLS-pakkeshop indenfor 7 dage.

Fragt
Under bestilling af varer, før betaling, vælges leveringsmetode. Det er muligt at vælge levering til døren eller til pakkeshop. 

GLS
FRI FRAGT OVER 600 DKK TIL PAKKESHOP I DANMARK (til private kunder)

GLS - Afhent i PakkeShop (59,00 DKK)
GLS - Erhvervsforsendelse (59,00 DKK)
GLS - Privatforsendelse (79,00 DKK)

GLOBAL SHIPPING
UPS - Global shipping (fra 139,00 DKK)


Uafhentet pakke i pakkeshop: 
Du medtaget en e-mail / besked fra GLS - når din pakke er klar til afhentning. Du har 7 dage til at afhente din pakke i GLS pakkeshop.
Glemmer du at afhente din pakke i pakkeshoppen indenfor tidsfristen, skriver forkert adresse eller modtagelse af pakken er nægtet, sender fragtfirmaet pakken retur til Brink Nordic. Du vil blive pålagt den reelle pris for denne returnering. 
Ønsker du pakken sendt igen, bedes du kontakte os og opgive dit ordrenummer.
Du bliver opkrævet nyt fragtbeløb, da vi skal gensende pakken til dig. Hvis du ikke har hentet din pakke, kan det ikke betragtes som en fortrydelse af købet.


Fortrydelsesret for private i webshoppen
Brink Nordic ApS yder 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos i webshoppen brinknordic.com, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

1) har modtaget din vare,
2) får den sidste vare i besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via mail: mail@brinknordic.com.

I din mail skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan IKKE fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Bemærk dog at følgende produkter er ikke omfattet af fortrydelsesret og kan ikke returneres:
Der ydes ingen fortrydelsesret på produkter, der er specialfremstillede og bestillingsvarer der specielt er hjemtaget.

Uafhentet pakke
Såfremt du ikke henter din pakke i pakkeshop og varen kommer retur til os, så fratrækker vi kr. 59 af din indbetaling, da det koster os penge, at der bliver sendt uafhentede ordrer retur.

Returnering - hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Brink Nordic 
Nordbjergvej 12
4100 Ringsted 

Ordren skal sendes med GLS eller PostNord, som leverer direkte til os og IKKE til en pakkeshop/dao eller lignende.
Husk at påføre ordrenummer samt information om varen der returneres.

Når du har givet os besked om, at du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten, bedes du returnere varen hurtigst muligt herefter.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.


Opbevaring og rengøring af glaspynt
Se vores råd til opbevaring og rengøring af Brink Nordic glaspynt.
Læs mere her.

 PERSONDATAPOLITIK

Vilkår og betingelser

1. E-mail, sms og mms og anden elektronisk kommunikation fra Brink Nordic ApS ®

Når du tilmelder dig modtagelse af meddelelser vedrørende tilbud på varer, nyheder, deltagelse i konkurrencer samt servicemeddelelser om din brug af Brink Nordic ApS ® via e-mail, sms, mms samt lignende meddelelser, så fremgår detaljerne om den enkelte tilmelding af de specifikke tilmeldingssider. Generelt giver vi dig mulighed for at afgive såvel almindelige kontaktoplysninger som oplysninger om specifikke interesser. Du kan til enhver tid afmelde dig vores elektroniske kommunikation via links i de enkelte e-mails og ved at følge afmeldingsinstruktionerne i de sms’er, mms'er eller andre meddelelser, som du modtager fra os.

2. Datapolitik

Du accepterer, at Brink Nordic ApS ®, Nordbjergvej 12, 4100 Ringsted,  Cvr-nr. 36 02 89 63  behandler dine personoplysninger afgivet i forbindelse med tilmelding til modtagelse af elektronisk kommunikation eller senere ændring heraf, jf. ovenfor, i henhold til denne datapolitik og i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning. Hvis du ikke kan acceptere dette, skal du undlade at meddele os samtykke til at kontakte dig via elektroniske kommunikation.

Evt. ændringer til vores datapolitik vil blive offentliggjort på BrinkNordic.com

2.1 Hvilke personoplysninger behandler Brink Nordic ApS®

Brink Nordic ApS indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

- giver os oplysninger i forbindelse med, at du opretter eller foretager ændringer på din profil hos os med henblik på at benytte visse ydelser, f.eks. abonnere på nyhedsbreve, deltager i brugerundersøgelser, eller hvis du deltager i konkurrencer.

2.2 Hvad bruger vi dine personoplysninger til?

Vi kan bruge dine personoplysninger til at:

- registrere og vedligeholde din profil

- give dig mulighed for at benytte visse serviceydelser, f.eks. brugerundersøgelser, deltage i konkurrencer eller kampagner på hjemmesiden eller informere dig om ændringer af en eller flere af serviceydelserne.

2.3 Hvem modtager dine personoplysninger?

Vi kan videregive dine personoplysninger til:

- forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto og for at hjælpe os med at levere varer og serviceydelser til dig. Disse forretningspartnere har tavshedspligt og har ikke tilladelse til at benytte dine personoplysninger til andre formål.

2.4 Hvor lagres dine personoplysninger?

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af tredjemand (DanDomain.dk), som opbevarer og behandler personoplysninger på Brink Nordic ApS ® vegne i henhold til denne Datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor. 

Brink Nordic ApS opbevarer dine oplysninger på administreres af tredjemand (DanDomain.dk) server, der er beskyttet af en firewall. Oplysningerne vil i henhold til regnskabsloven blive opbevaret i 5 år.

Vi opbevarer ikke data afgivet i forbindelse med Dankort/kreditkortbetaling. Disse oplysninger kommer aldrig ind på vores server, men er udelukkende behandlet af OnPay.io. Disse oplysninger er krypterede.

2.6 Hvordan beskytter vi personoplysninger?

Vi har i overensstemmelse med persondatalovens regler truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab. Vi opbevarer personoplysninger på en af vore forretningspartneres sikre servere.

2.7 Adgang til oplysninger

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen: Brink Nordic ApS ®, Nordbjergvej 12, 4100 Ringsted. Vi kan opkræve et mindre administrationsgebyr til dækning af omkostningerne ved at sende de registrerede personoplysninger til dig. Du kan få urigtige oplysninger slettet eller korrigeret.

3. Cookies

Vi bruger "cookies" på BrinkNordic.com, hvilket gør det muligt for Brink Nordic ApS at se, hvilke dele af hjemmesiden som brugerens browser tidligere har besøgt. En cookie er en lille datafil, som sendes til din browser fra en webserver og lagres på din harddisk.

Cookies bruges til at forbedre vores hjemmeside, bl.a. at anslå brugeres trafik og mønster; at opbevare oplysninger om dine præferencer, således at hjemmesiden kan tilpasses dine individuelle interesser; at gøre din søgning hurtigere; og at genkende din profil, når du besøger hjemmesiden igen.

Du kan indstille din browser til at afvise cookies. Hvis du vælger ikke at modtage cookies, kan der være bestemte undersider på hjemmesiden, som du ikke kan komme ind på. Vores webserver sender cookies til din computer hver gang, du logger på vores hjemmeside, medmindre du har indstillet din browser til at afvise cookies.

4. Yderligere information

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på adressen Brink Nordic ApS ®, Nordbjergvej 12, 4100 Ringsted. 

¨